martes, 22 de enero de 2019

EMT

Relacionat amb el tema del teatre tractat l'altre dia amb l'excursió a la Sala Russafa. Enllaç de l'entrada.
En 1996 es va fundar l'Escola Municipal de Teatre de Picassent amb l'objectiu d'apropar el teatre als joves, els quals tenien  interés per el teatre i gràcies a aquesta escola tenen uns mitjans d'expresió amb els que treballar valors com la cultura, el teatre i la llibertat.
En aquesta escola trobem que es realitzen cursos contant amb grups de joves, adults i gent amb diversitat funcional. Aquest any l'escola a banda de comptar amb un taller de dansa  i un taller de teatre musical ha participat en la campanya:<<Cuidar-se és la clau, activa't>>. Aquesta campanya està recolzada per la Xarxa de Ciutats Saludables i subvencionada per el Ministeri de Benestar Social.

El que va realitzar l'escola va ser un taller per a les persones majors on demostraren que mai és tard per treure les dots d'actors i actrius. Aquest va ser impartit per la coordinadora de l'escola Jessica Fortuny.

Pau García

No hay comentarios:

inicio FCT's

Y empieza la aventura de las practicas en la ciudad portuguesa de Coimbra. Una vez visitada la ciudad e instalado cómodamente, el día 2 acu...