domingo, 4 de noviembre de 2018

Congreso RIA 2018 // Nit 25 OCT- 26 OCT


NIT 25 OCTUBRE
1er OBRA DE TEATRE
-Obra teatral representada per ‘’las chicas del oro’’, un grup de dones grans les quals representaren diversos contes en una versió de crítica a la societat de avui en dia.

2on EXCURSIÓ
-El públic es va dividir per centres  i cada centre se’n va anar en dues persones que guiaven al grup per tota Cuenca. Al recorregut hi havia diversos punts estratègics de la ciutat on grups de voluntaris esperaven als alumnes per fer una petita representació sobra la historia del monument en que ens trobàvem.

26 OCTUBRE
11:30-13:30 CONFERÈNCIA DE CLAUSURA
‘’Superar l’androcentrisme: cap a una cultura andrògina’’
Marina Subirats Martori. Catedràtica de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Presenta: Anna Belén Fernández. Presidenta de la Coordinadora per a l’ASC de Catalunya(CASC_CAT) i Professora del TASOCT a l’INS Ribot i Serra.

ES CRITICA:
-Ens trobem a un marc polític i cultural.
-Poques persones poden accedir a la riquesa que hi ha al món ( Abans 300 persones al tenen la mateixa riquesa que molts països junts, ara 8 persones tenen més riquesa que ¼ de la població)
-En la societat va guanyant el nivell de interès capital respecte al nivell d’interès de vida.
-Que als patis de les escoles s’hagin substituït els espais naturals per espais esportius que separen als nens de les nenes (ex: camp de futbol: els nen juguen, les nenes miren com juguen els nens).

ASPECTES NECESSARIS A DEFENSAR:
-Es necessari un canvi cultural per poder millorar la societat. A causa que amb la nova industria, molts treballs van anant desapareixent, així com els caixers, o les tendes físiques.
-En l’ASC s’ha d’ensenyar i transmetre unes llisons. És necessari una educació per unir la societat humana. (Una societat més rica en l’antiguitat només econòmicament).
-Es promou un teatre menys masclista i més neutre. Per què encara que al teatre ‘’no hi ha censura’’ sempre es solen representar les obres amb les mateixes ‘’tradicions’’.



Pau García

No hay comentarios:

inicio FCT's

Y empieza la aventura de las practicas en la ciudad portuguesa de Coimbra. Una vez visitada la ciudad e instalado cómodamente, el día 2 acu...