sábado, 19 de enero de 2019

Excursió a la Sala Russafa


Dilluns 14 de Gener visitarem la Sala Russafa.
Aquesta va néixer en 2011 quan feia més de trenta anys que no hi havia un teatre al barri. Es va construir la sala d'Arts Escèniques on anys enrere hi va haver una empresa de recanvis de peces de maquinària industrial, retornant a aquesta zona de València l'oportunitat de veure i gaudir de nou del fet teatral.














Quan arribarem ens varen presentar una obra que s’anomena “El limpiaculos del rey”, sobre el cartell de l’obra ens feren preguntes per que reflexionarem sobre per què el cartell es d’aquesta forma.
Després, pujarem a una sala per realitzar preguntes als actors de l'obra. En acabar, ens feren als i les alumnes fer una "performance" respecte a l'obra.
Aquest acte des del meu punt de vista no estava bé organitzat. El primer problema es que ja estava feta, i no poguérem inventar-la nosaltres sinó que fórem uns actors seguint un paper marcat, el segon és que en un principi s’anava a realitzar al Mercat de Russafa però com no tenien tots els permisos ens tocà realitzar-ho a la plaça de l’Església i com que hi havia “mercaet” i ja era l’hora de recollir, no hi havia molta gent i un camió casi s’emporta per davant una companya per que no podia passar.


En finalitzar l’acte ens demanaren que preguntarem a la gent si coneixien a algun “limpiaculos” i què farien per arribar al poder, la gent en sentir aquestes preguntes passaven del tema i posaven mala cara, ja que com no sabien de que parlàvem era més complicat, i el que més va molestar als i les alumnes és que ens utilitzaren per fer propaganda del teatre.



Pau García

No hay comentarios:

inicio FCT's

Y empieza la aventura de las practicas en la ciudad portuguesa de Coimbra. Una vez visitada la ciudad e instalado cómodamente, el día 2 acu...