viernes, 15 de febrero de 2019

Exposicions

El passat dilluns dia 11 de Febrer, realitzarem unes exposicions respecte a diferents tipus d'arts.

ARTS ESCÈNIQUES
El grup que va parlar sobre aquest tipus d'art estava compost per: Paula, Libertad, Adrián, Sergio i Violeta.
Aquest grup respectava el torn de les seves companyes quan parlaven, no llegiren sinó que es sabien cada un la seva part de meravella, van posar un vídeo sobre dansa que em va pareixer espectacular i per fer més entretingut el final, realitzaren un joc de passaparaula amb el vocabulari d'aquest tipus d'art.
Respecte al contingut, explicaren que el cos humà és un instrument, els diferents tipus de públic, que els espais teatrals poden ser privats o públics i que les persones que treballen al teatre amateur no volen lucrar-se.


ARTS PLÀSTIQUES
El grup que va parlar sobre aquest tipus d'art estava compost per: Nacho, Triana, Jordi, Alejandro i Pau.
A l'hora d'expossar a aquest grup li faltava un membre, dues persones llegiren la seva part perque no se la sabien i expossaren lent, que açò des del meu punt de vista està bé perque serví per poder entendre millor el que explicaren.
Respecte al contingut, explicaren l'ús d'elements moldeables per manifestar sentiments, i es centraren en la cadena de producció, que va resultar més senzill entendre-ho quan ho explicaren elles, que quan ho llegeixes de normal.


MÚSICA
El grup que va parlar sobre aquest tipus d'art estava compost per: Salva, Miranda, Rafa, Mª Jesús i Esther.
Aquest grup al igual que el explicat anteriorment, no estava complet a l'hora d'expossar. La meitat del grup va llegir la seva part perque no la sabien, respecte a velocitats va estar una mica dispar, mentre que unes persones llegien la seva part molt ràpida, altres ho feren molt lent.
Respecte al contingut, explicaren que la música transmet moltes emocions, els estils de la música, i la classificació segons la funció.


LITERATURA
El grup que va parlar sobre aquest tipus d'art estava compost per: Diana, Zulema, María, Mar-Pau i Noelia.
Gràcies a testimonis he pogut saber que a l'exposició, hi havia gent que es recolzava molt en el power i que el ritme de explicació variaba segons la persona.
Respecte a l'organització va ser un desastre, des del primer dia es va demanar serietat, perque per molt que no sigués un treball important era necessari treballar-lo. La gent del grup va començar a portar la informació el dia d'abans de fer l'exposició, vuit hores abans de la presentació una companya va afegir tres pàgines més d'informació i pretenia que ens l'aprenguéssim alguna de les altres perque ella ja tenia molta informació per donar, dues hores avans d'expossar, encara no sabiem quí anava a fer eixa part i finalment una altra companya que no parlava quasi res, es va oferir per fer aquesta part, però el més graciós és que hi havien coses que es decidiren mentre estavem fent la exposició.
En conclusió, que va haver una molt mala organització en aquest grup.

Pau García

No hay comentarios:

inicio FCT's

Y empieza la aventura de las practicas en la ciudad portuguesa de Coimbra. Una vez visitada la ciudad e instalado cómodamente, el día 2 acu...