jueves, 9 de mayo de 2019

Exposició i Concurs de Fotografia del IES Jordi de Sant Jordi



   Un grup de sis alumnes de la classe (Libertad, Adrián, Esther, Sergio, Miranda i Pau) estem treballant en un concurs de fotografia. Abans de realitzar el concurs, hem contactat amb diverses persones professionals a l'àmbit fotogràfic i hem fet una selecció per expossarles al centre.


Per triar les imatges, decidirem triar a dotze professionals de la fotografia que no eren reconeguts. A aquestes persones els demanarem que si volien, ens pasaren la fotografia que més els agradava feta per ells mateixos, que ens digueren alguna informació sobre l'obra, així com: cóm se't va ocórrer la imatge, quín estil tens...

Una volta tenim l'exposició en marxa, hem anat a parlar amb l'alumnat de l'ESO per convidar-los a participar al nostre concurs.

En aquest han de fotografiar el que vulguin del centre (sense que aparegui un menor a l'imatge) per a, per una banda treballar el tema amb la mestra de plàstica (en el cas de l'alumnat que tingui aquesta assignatura) i per altra banda, que serveixi per realitzar la portada de l'agenda d'un proper any.

Una volta tingem les imatges, per una banda els jutges i la mestra de plàstica triarem als que més ens agrade i per altra banda, el propi alumnat podrà triar les imatges que més els agrada donant "Like" a la imatge a través del nostre Instagram: @socialphotoawards on estarán publicades les imatges, per així aconseguir altres guanyadors.

Pau García


No hay comentarios:

inicio FCT's

Y empieza la aventura de las practicas en la ciudad portuguesa de Coimbra. Una vez visitada la ciudad e instalado cómodamente, el día 2 acu...