sábado, 17 de noviembre de 2018

La tardor s'omple de cultura a Barcelona

Barcelona és una ciutat eminentment literària i questa tardor es van celebrara un munt d'activitats relacionades amb el llibre i la literatura.Podem destacar per exemple:
-la ruta La Gràcia Literària. Aquest passeig per carrers, places i llocs emblemàtics de Gràcia on han nascut dones artistes i creadores, va tenir lloc el dia 3 de novembre a les 11:00 hores.

Però no només hi trobem el camp de la literatura sinó que amés varen sorgir altre tipus d'activitats culturals com per exemple:

-XXV edició de el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA). Aquest festival va durar des del 2 fins el 9 de novembre i per a celebrar-ho, els cinemes, museus, universitats i centres culturals deixaren els seus espais per posar pel·lìcules i documentals centrats en el tema del medi ambient.

-La Smart City Week Barcelona. Aquesta ha durat des del 5 fins l'11 de novembre i en aquesta setmana s'han representat una serie d'activitats relacionades amb les noves tecnologies.


-Un concert d'instruments de vent.

La Novel·la històrica a Barcelona. Des del 5 fins els 10 de novembre es van representar moltes activitats relacionades amb aquest tipus de novel·la, des d'èpoques com el Renaixement, passant per la Revolució Francesa, fin les avantguardes d'entreguerres.



Pau García

No hay comentarios:

inicio FCT's

Y empieza la aventura de las practicas en la ciudad portuguesa de Coimbra. Una vez visitada la ciudad e instalado cómodamente, el día 2 acu...